tisdag 19 juli 2016

Stockaboo och FrontOffice

I morgon förmiddag kommer jag att hålla en frågestund med Johan Lund, VD i FrontOffice, strax efter att extrastämman har ägt rum. Intervjun kommer att sändas på facebook.com/stockaboo live och sedan förstås också ligga kvar där, så man måste inte se den samtidigt som den pågår.

Stockaboos logotyp, snart på en mobilskärm nära dig!

Stockaboo är då det företag jag har varit med och startat upp. Jag kommer att skriva mer om det senare när vi launchar tjänsten på riktigt. Än så länge är det en BETA, men i augusti räknar vi med att dra igång på allvar och påbörja marknadsföringen. Det är dock fullt möjligt att registrera sig redan nu ifall man är nyfiken. Just FrontOffice är ett bolag med en aktiv kanal, även fast vi är i BETA-fas just nu.


Lite säljtext då, för att beskriva tjänsten:

Vad är Stockaboo och varför har tjänsten startats? Vi har länge känt att det har funnits ett stort tomrum att fylla när det kommer till de möjligheter det finns för att diskutera aktiehandel. I dagsläget sker majoriteten av diskussionerna på statiska forum, där informationen ofta är långsam och svåröverskådlig. Vi insåg att det fanns möjligheter för mer effektiva, personliga och roliga aktiediskussioner, om vi i stället kunde föra diskussionerna i realtid i chattform! Användarna ser vad som skrivs av andra användare i realtid, tempot blir högre och diskussionerna mer personliga. 
Vi har en kraftfull plattform som fyller de krav man kan tänkas ha för ändamålet! Plattformen har speciellt anpassade funktioner för just aktiediskussioner i realtid. Den kommer att utvecklas kontinuerligt, hela tiden utifrån en tanke om vad som passar bäst för dessa diskussioner. fler funktioner kommer att implementeras och vi kommer att jobba för att öka användarvänligheten och förbättra utseendet, så att det blir så tilltalande som möjligt för våra användare. 
Vår ambition och vårt mål är att skapa en global plattform för diskussioner av aktier och finans i realtid, där du som användare har en trevlig och lärorik upplevelse!
Ja, så är det med det. Det händer lite grejer just nu. Mer om det kommer jag snart tillbaka till som sagt. ;-)


Inga kommentarer: