onsdag 31 augusti 2011

Ny uppdatering

6 500 kr sattes in på räntekontot när lönen kom. Sommaren är nästan slut och vardagslivet har kommit igång igen, vilket innebär att det blir lättare att spara pengar, förutom den här månaden. Det är ett par födelsedagar som kommer kosta lite och så har jag börjat träna kickboxning, vilket innebär en kostnad på 2 650 för årskortet och sedan tillkommer någon tusenlapp för utrustning. Den här lönen är med andra ord i stort sett förbrukad redan. Studielånet kostar drygt 3 000 kr i kvartalet och det drogs den här månaden. Å andra sidan har jag ingen bil längre, så där är det en utgift på drygt 3 000 i månaden mindre. Nästa månad kommer se bättre ut, så till vida inget oförutsett dyker upp.

Ett offentliggörande av Syndicate är antagligen inte långt borta nu. Starbreeze syns i artiklar lite här och där, vilket givetvis inte är en slump. En person på Avanzas forum har trillat över något intressant också. En belgisk spelbutik som skriver att releasedatum för Syndicate är den 23 februari 2012. Notera att det står Syndicate också, och inte Redlime. Vet de något som de inte borde publicera, eller är det bara en chansning helt tagen ur luften? Om man dessutom gör en sökning på EAN-koden så visar det sig att bolaget som säljer produkten är EA och finns i Schweiz. En annan forumit hittade ett annat dokument som också säger att Syndicate släpps 23 februari 2012. Riktigt bra luskat av dessa två!

Just nu ligger kursen på 18 öre, med en liten köpsida på 18. Säljsidan på 19 öre är inte särskilt stor heller. Vi får se var vi slutar i dag.

Inga kommentarer: