fredag 9 september 2011

På måndag smäller det! Eller?

Gamereactor har sedan ett tag tillbaks informerat om att de kommer att vara först med att presentera ett nytt stort spel. Redan på måndag kommer denna information! Det finns en hel del som talar för att det är Starbreezes Project Redlime, alltså Syndicate, som är detta spel!
  1. Gamereactor har varit hos Starbreeze i Uppsala. Detta reportage har de annonserat ska komma i nästa nummer. Samma nummer som publicerat informationen om det hemliga storspelet alltså.
  2. Rickard Johansson har återigen twittrat: "Looking forward to next (swedish) #Gamereactor mag - gamereactor.se/tidningen/88" Detta togs senare bort. Medvetet för att skapa hype?
  3. PC Gamer kommer att ha samma information om det hemliga spelet som Gamereactor. PC Gamer har också varit hos Starbreeze och gjort ett reportage.
Risken finns förstås att det är ett helt annat spel som visas och då blir det röda siffror för tillfället. Inget som har någon betydelse på lite längre sikt, men det vore kul om det smällde nu! Det har varit många sådana här tillfällen tidigare som slutat i besvikelse. De senaste gångerna har jag inte haft så höga förhoppningar på att ryktena har stämt och magkänslan säger att det inte blir så roligt på måndag heller, men jag hoppas verkligen att jag har fel och det vore inte heller så konstigt. Spännande är det hur som haver!

Inga kommentarer: